Ανακοινώσεις

Άκύρωση δρομολογίων

Αλλαγή ώρας δρομολογίων

Έναρξη απόπλου

Απαγόρευση απόπλου Προσφορές

ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Το πλοίο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 με Ν.Π. 12474 μετά από κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες από αύριο 20/01/2018 και μέχρι νεοτέρας δεν θα πραγματοποιήσει τα δρομολόγια του. Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί στο επιβατικό κοινό.

Για την εταιρεία,
Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι για σήμερα 27/10/2017 και για την Δευτέρα 30/10/2017 το απογευματινό δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη δε θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 μ.μ. αλλά στις 17.00 μ.μ.

'Έναρξη Απόπλου

Την Κυριακή 24/9/2017 και ώρα 15:00 ξεκινούν από την Αλεξανδρούπολη τα δρομολόγια του πλοίου μας «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1», μετά  την άρση της απαγόρευσης απόπλου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, αφού η εταιρία μας απέκτησε και αυτό το πιστοποιητικό.

Ζητούμε συγγνώμη εάν η τριήμερη αναγκαστική παύση των δρομολογίων μας ,δηλαδή για  όσο χρόνο χρειάστηκε η εταιρία μας να ολοκληρώσει την διαδικασία  απόκτησης του πιστοποιητικού ταλαιπώρησε το επιβατικό κοινό.

Για την εταιρία
Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ

'Άδικη' Απαγόρευση Απόπλου

Σας γνωστοποιούμε ότι τα δρομολόγια του πλοίου μας ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 πέραν της 22ας Σεπτεμβρίου 2017 και μέχρι νεωτέρας, δεν θα πραγματοποιηθούν μετά από εντολή του Λιμεναρχείου Αλεξ/πόλης και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης σχετικού πιστοποιητικού Ασφαλούς Διαχείρισης πλοίων.

Κατά την υποβολή εκ μέρους της εταιρίας αιτήματος εκτέλεση των δρομολογίων προ διμήνου είχαν ελεγχτεί κατά νόμο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και είχαν ευρεθεί καθ’ όλα σύννομα.

Στην προκειμένη περίπτωση επισημαίνουμε ότι η εταιρία μας, δεν είχε προβεί στην έκδοση του εν λογω πιστοποιητικού, δεδομένου, ότι υφίσταται διχογνωμία μεταξύ των νηογνωμόνων, σχετικά με την εκ μέρους μας υποχρεωτικότητα εκδόσεως και κατοχής του σχετικού πιστοποιητικού (επί νεότευκτων επιβατικών πλοίων κάτω των 500 κόρων και για την εκτέλεση πορθμειακών πλόων κάτω των 30 μιλίων) , αλλά παρ όλα αυτά η εταιρία μας είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες θεωρώντας, ως εκ περισσού, αναγκαία την έκδοση του εν λογω πιστοποιητικού και η απαγόρευση απόπλου, εκδόθηκε, ενώ η εταιρία μας βρίσκεται στην τελική διαδικασία έκδοσης του από την αρμοδία αρχή.

Ομοίως σας επισημαίνουμε ότι η απαγόρευση απόπλου έπρεπε να έχει διαταχτεί για τον ίδιο λόγο και για το πλοίο ΖΕΦΥΡΟΣ, ασχέτως εάν το εν λογω πλοίο, έχει προφανώς για ευνόητους λόγους δηλώσει από την προηγουμένη ημέρα «μηχανική βλάβη».

Η επιβάτες του πλοίου μας, που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τα δρομολόγια του πλοίου όσο διαρκεί η απαγόρευση απόπλου θα εξυπηρετηθούν από πλοίο της δρομολογιακής γραμμής.

Ανακοίνωση προσφορών για τους επιβάτες της CS Ferries

Η ναυτική εταιρεία ΣΙ ΕΣ ΦΕΡΙΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει στους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του Νησιού ότι στα πλαίσια της από κοινού προσπάθειας με τους επαγγελματίες του νησιού για πιο ευέλικτα και ελκυστικά πακέτα μεταφοράς και διαμονής στο νησί, σας παρέχει σε πρώτη φάση τα κάτωθι:

  1. Η CS Ferries, ευχαριστώντας  το επιβατικό κοινό, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Σαμοθράκης, για την υποδοχή και στήριξη στην εταιρία μας και στην δρομολόγηση του πλοίου μας, «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1», ανακοινώνει ότι, χωρίς όρια και όρους, προσφέρει έκπτωση ποσοστού 10%  στην τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής* με την επίδειξη της  κράτησης  τους στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού μας για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017.

  1. Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, οι συνεργαζόμενες με την εταιρία μας επιχειρήσεις  εστίασης και λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις της Σαμοθράκης, σας παρέχουν για μια χρήση, έκπτωση 10%, με την επίδειξη του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου του «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1».

Οι ως άνω προσφορές ισχύουν έως και 31/10/2017

* Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνοδεύεται από άλλες εκπτώσεις π.χ. φοιτητικά, πολυτέκνων, κτλ.

Θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα προσπαθούμε συνεχώς υποσχόμενοι μόνον το καλύτερο δυνατό.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΞΕΝΩΝΕΣ
1) ΑΙΟΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
2) ATHINA APARTMENTS
3) AIGAION PANSION
4) ARCHONTISSA BEACH HOTEL
5) ΑΞΙΟΚΕΡΣΑ SUITES
6) ΑΞΙΕΡΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
7) ALEKA΄S STUDIOS
8) NIKI BEACH HOTEL
9) CASTRO HOTEL
10) YLIESSA STUDIOS – HOTEL
11) ΚΤΗΜΑ ΑΛΕΚΑ
12) ΚΤΗΜΑ ΧΟΛΟΒΑΪ
13) ΚΤΗΜΑ ΚΥΜΑΤΑ
14) MARIVA HOTEL
15) SAMOTHRAKI VILLAGE HOTEL

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
1) ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ROOMS
2) SOULA ROOMS
3) ΧΑΙΛΑΣ ROOMS – «ΣΑΟΚΙ»
4) ΓΑΛΗΝΗ PANSION
5) SAOKI STUDIOS THERMA
6) SAONISOS ROOMS
7) ΦΙΛΙΩ ΣΕΒΑΣΤΑΤΟΥ ROOMS
8) ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΡΟΣΕΡΗ – ΑΙΟΛΙΣ
9) «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΧΑΗΛ – ΘΕΡΜΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΤΑΒΕΡΝΕΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΑ
1) ΤΑΒΕΡΝΑ «ΓΡΙΑ ΒΑΡΘΑ»
2) ΤΑΒΕΡΝΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»
3) ΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΨΑΡΑΣ»
4) ΤΕΒΕΡΝΑ «ΦΕΓΓΑΡΙ»
5) ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΘΕΡΜΑ
6) ΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ»
7) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ ΤΟΥ SAMOTHRAKI VILLAGE «ΑΡΣΙΝΟΗ»
8) BEACH BAR – ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΡΜΑ «ΣΑΟΚΙ»
9) ΒΡΑΧΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
10) ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ -ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ»

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
1) ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ «ΚΥΡΚΟΣ»
2) ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «ΜΑΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ»
3) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝEΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΜΠΡΙΣΚΟΣ